Sazinieties ar mums

Tel: + 86-20-81716752

Fakss: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-pasts:Cathy001@gdbahe.com

Pievienot: Ēka 51, 1850 Chuangyi dārza Nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan rajons, Guangzhou, Ķīna

Mājas > Jaunumi > Saturs
Vieglais interjera apdare - koka kā alumīnija paneļi Dec 01, 2017

9.jpg

Daudzi viļņaini koka veida alumīnija paneļi aptver visu Šanhajas centra interjeru, apvienojot vietējo sabiedrību un radot siltu un sirsnīgu atmosfēru.

Votopijas laboratorijas projekts ir izveidots kā Onepark Gubei kopienas kluba pēdējā daļa, kas jau ir pabeigusi citas telpas, piemēram, fitnesa, jogas, SPA, peldbaseina, kafijas, bērnu rotaļu laukumu.


10.jpg


Izstrādātājs vēlējās radīt vairāk līdzīgu "socializētu" telpu, koncentrējoties uz to, kā izmantot ēkas kā instrumentu, aktivizēt sabiedrisko centru nozīmi ierobežotas iekšējās atvēršanas apstākļos un turpinot veicināt rajonu komunikāciju


1.JPG


Divstāvu ēka, kuras platība ir 1000 kvadrātmetri, sastāv no konferenču zāles, lasītavas, bērnu bibliotēkas, galerijas un audiovizuālās telpas. Atrodas Onepark Gubei - augstākās klases dzīvojamā rajonā un auglīgā vietā Šanhajā - apmeklētāji ieiet ēkā ar milzīgu koka kāpnīti, kuru var izmantot arī kā publisku telpu, lai izvēlētos un ātri paskatītos uz grāmatām.

7.jpg


Arhitekti gribēja radīt ideju par brīvo lasīšanu un mākslas skatuvi visā interjera telpā. Viņiem tika uzdots pārveidot projektu, kurš jau bija sācis būvniecību. Konkrētajā īstenošanā arhitekti izmanto vispiemērotāko un ekonomiskāko veidu, kā iejaukties dizaina izmaiņās.

Nemainot sākotnējo struktūru, zonējumu, normas un citu dizaina pamatu gadījumā, visa kosmosa vide aizpilda tās atdzimis. Pie ieejas grīdas (augšējā stāvā) izliekuma koka graudu alumīnija panelis maigi pacelt un nokrīt, mākoņaini lustras, kas plūst cauri vietai, tā, it kā zaļais pagalms tiek uzaicināts uz iekšpusi un rafinēts veidot meža brīvo vietu. Kopienā dzīvojošie iedzīvotāji var noņemt masku sociālajā dzīvē un satikt relaksējošu saziņu šeit ar festivāla prieku. 6.jpg

"Tā kā cilvēkiem ir jābūt nogremdētiem, arhitekti izmantoja lielu platību no melna līdz vājam darbības līmenim un tālāk izmanto melnu un gaismu, lai veidotu privātāku, meditatīvu vietu spārnās, kā arī vannas istabā," piebilda arhitekti. .

Arhitekti gribēja radīt visvairāk noslēpumainu vannas istabu visā kopienā. Apkaimes centrs sasniedza arhitekta redzējumu par brīvu saziņu un domāšanu.

3.jpg


5.jpg